Filteren
1
Sorteren
15 resultaten
gebondenNederlands212 blz.9789048868018
1e druk
23-6-2023
Met de 75 recepten van Janneke Vreugdenhil kun je iedere dag, de hele dag door, lekker eten. Want wie gezond wil leven, hoeft zeker niet in te leveren op smaak. Meer
paperbackNederlands256 blz.9789057599590
1e druk
2-5-2019
Dit is een kookboek voor groentegekken. En voor iedereen die dat graag zou willen worden. We weten allemaal dat groenten goed voor ons zijn. Meer
gebondenNederlands496 blz.9789048847341
1e druk
12-10-2020
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Meer
33,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzonden
12% KORTING
e-bookNederlands329 blz.9789048868025
1e druk
28-6-2023
Met de 75 recepten van Janneke Vreugdenhil kun je iedere dag, de hele dag door, lekker eten. Want wie gezond wil leven, hoeft zeker niet in te leveren op smaak. Meer
e-bookNederlands748 blz.9789048847358
12-10-2020
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Meer
e-bookNederlands327 blz.9789048867967
28-6-2023
75 recepten voor een gezond hart
In Eten als Medicijn: hart legt cardioloog dr. Janneke Wittekoek uit wat de verschillen zijn tussen het mannenhart en het vrouwenhart en hoe je gezonde keuzes kunt leren maken die niet alleen nu, maar ook op de langere termijn van levensbelang zijn: laat voeding je medicijn zijn om hartproblemen te voorkomen en laat je medicijn gezonde voeding zijn om je hart beter te maken. Meer
e-bookNederlands807 blz.9789048859788
19-10-2021
Het naslagwerk voor iedereen die (zo nu en dan) minder koolhydraten wil eten
Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Meer
e-bookNederlands816 blz.9789048862597
24-9-2024
Hét naslagwerk voor iedereen met coeliakie of een glutengevoeligheid
Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Meer
gebondenNederlands224 blz.9789048877171
Soep is misschien wel het meest vanzelfsprekende comfortfood dat er is: het is warm en troostend, voedzaam, gezond en bovenal iets dat uitnodigt om te delen. Meer
gebondenNederlands512 blz.9789048859771
18-10-2021
Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame koolhydraten, zonder daarbij in te leveren op smaak. Meer
gebondenNederlands496 blz.9789048862580
24-9-2024
Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutenovergevoeligheid. Meer
paperbackNederlands192 blz.9789464043556
17-10-2024
Meer dan 13.000 exemplaren verkocht!
‘Solo Food is een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ik wil alles uit dit boek eten. NU!’- Yvette van Boven
Na haar echtscheiding hervond Janneke Vreugdenhil het genot van koken voor zichzelf. Meer
gebondenNederlands216 blz.9789048867950
23-6-2023
Veel hart- en vaataandoeningen zijn te voorkomen of te genezen door een gezonde leefstijl. In Eten als medicijn: hart legt cardioloog dr. Janneke Wittekoek helder uit hoe je (nog) beter voor je hart kunt zorgen. Meer
gebondenNederlands280 blz.9789463812559
22-3-2024
We LOVE groente, zeker in de recepten van culinaire koningin Janneke Vreugdenhil
We weten allemaal dat groenten goed voor ons zijn. Zo goed dat we er zo veel mogelijk van zouden willen eten. Meer
gebondenNederlands9789493319103
5-10-2023
TAPAS, VERHALEN EN RECEPTENVERENIGT ALLES WAT HET SMAKELIJKE
LEVEN IN SPANJE TE BIEDEN HEEFT
Janneke Vreugdenhil en Edwin Winkels zaten aan de glimmende houten bar van Jai-Ca, een van de oudste kroegen van de voormalige visserswijk Barceloneta, -dronken vino tinto en aten gefrituurde ansjovisgraatjes toen ze halsoverkop en hopeloos verliefd op elkaar -werden. Meer